facebooktwitter

Breekmunten

Niets is zo gemakkelijk om op je evenement je drank en eten te betalen met munten. Drastic biedt hiervoor verschillende mogelijkheden.

Breekmunten of coinstrips worden gemaakt op maat van uw evenement. Wilt u het makkelijk maken voor uw bezoekers en de munten per strip verkopen dan kan dat vanaf drie stuks. Deze breekmunten ook wel breeklatjes, dranklatjes, muntenstrip, muntenreep, tokenstrip, barettes de jetons, getränkemarken, tokens enz. genoemd zijn niet meer weg te denken uit de event omgeving.

De breekmunten zijn een uitvinding van Tom Gombeer die reeds jaren aktief is in de festivalwereld en tevens ook zaakvoerder van o.a. drastic bvba.

Nieuw is dat er nu voor ons type breekmunten ook verdeelautomaten verkrijgbaar zijn. Hiervoor hebben we ons verbonden met een professionele partner die zowel de automaten, de logistiek, de technische bijstand als de financiële afhandeling voor zijn rekening neemt.

Verder :

Ook ronde tokens/jetons worden door drastic aangeboden. Verkrijgbaar in verschillende diameters en volledig naar wens te personaliseren.

Ontdek hier ons aanbod!

 

 

 

 

© Drastic 2014 - alle rechten voorbehouden